Voor elke uitdaging een financiering

Transparant in wat we doen

Totale financiële ontzorging

Hoe gaat het in zijn werk

Expats

as an expat you can also buy a house

Contact

Everything about expats

as an expat you can also buy a house

Mortgage-possibilities: ook als expat zijn er legio mogelijkheden om een woning te kopen en te financieren. Door onze ruime ervaring met expats kunnen wij u daar goed in begeleiden.

Eerste huis

Eerst gesprek met ons; hierdoor weet je je mogelijkheden; zoeken, bieden (kan via ons), Gunning, financiering regelen, notaris

Verbouwen

Gesprek met ons, mogelijkheden bekend, woning taxeren met waardes vóór en na verbouwing financiering realiseren, notaris (hoeft niet altijd), verbouwen

Ander huis kopen

Gesprek, mogelijkehden, fianncieren, verkoop eigen huis, notaris

Besparen op maandlasten

Gesprek, mogelijkheden, woning taxeren indien nodig, financieren en eventueel notaris

Verhuren

Gesprek, mogelijkheden, woning(en) taxeren, financieren, notaris

Benutten overwaarde

Gesprek, mogelijkheden, woning taxeren indien nodig, financieren, evt. notaris, leuke dingen doen n

De nieuwste huizen

Gesprek met ons, mogelijkheden bekend, woning taxeren met waardes vóór en na verbouwing financiering realiseren, notaris (hoeft niet altijd), verbouwen

Expats

First conversation with us; because of this you know your options; searching, bidding (can be done through us), awarding, arranging financing, notary

Het stappenplan

Onze werkwijze

We zijn een klein team van specialisten op het gebied van hypotheken. Door onze grote variatie in klanten, hebben wij ervaring om in vrijwel alle situaties de passende hypotheek/oplossing te vinden.

Geen zorgen, laat je adviseren! 

De weg van huis gevonden naar hypotheekofferte ontvangen, is niet altijd gemakkelijk. Ons advies betekent dat we van A tot Z de taken op ons nemen. We regelen alles in het traject en ook onderhouden we de contacten met alle partijen die daar een rol in spelen. De kopzorgen laat je bij ons.

Vind antwoord op jouw vragen

Veelgestelde vragen

1. Mag aflos vrij nog?

Natuurlijk is het afsluiten van een aflossingsvrije hypotheek nog steeds mogelijk. Echter deze is gebonden aan een aantal (waaronder fiscale) spelregels.

2. Hoe lang duurt het tot ik de hypotheek heb?

Afhankelijk van de snelheid, kwaliteit en volledigheid van de aangeleverde documenten zal de maatschappij sneller of juist trager de beoordeling afhandelen. In het algemeen is de afhandeling binnen de, in de koopakte gestelde termijn, haalbaar.

3. Waarvoor is een taxatie nodig?

De geldverstrekker wenst een financiering te baseren op een tweetal gegevens, te weten het inkomen en de waarde van de woning. Deze waarde dient te worden vastgesteld door een taxateur welke geen belang heeft bij de transactie.

4. Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden. Het is afhankelijk van de persoonlijke situatie en welke woning er wordt gekocht. Een aantal vragen zullen zijn: is er een eerder hypotheek aanwezig, wat voor type woning is er aangekocht, Is het inkomen bestendig etc.

5. Wat kost het?

Hierop is geen eenduidig antwoord te geven. Het is maatwerk. De adviseur van Woningkoopkracht geeft in het gesprek aan welke kosten je zult gaan maken. Onze kosten, net als van de taxatie en notaris zijn hier een onderdeel van.

Radek

28-07-2022 15:40

Een echte professional. Tot het einde is hij er positief over. Zo'n persoon is nodig voor iedereen die de vraag wil stellen over de mogelijkheid om de aankoop van een huis te financieren.

Antoinette

13-06-2022 20:37

Hij was zeer behulpzaam en had goede suggesties. Naar aanleiding van onze gesprekken hebben we direct ons testament en levenstestament in orde gemaakt

Carla

13-06-2022 15:00

Goede adviezen, duidelijk uitleg en vragen worden direct behandeld. Tijd genoeg en altijd of direct bereikbaar of binnen een schappelijke termijn terug gebeld. Top geholpen.

T. Koch

03-02-2022 10:40

Zeer bekwaam advies. Uiterst prettige gesprekken. Alles naar onze zin geregeld. Top 👍

Maak kennis met ons

Eerste gesprek op onze kosten

Inzicht in mogelijkheden

Adviesgesprek