Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Van arbeidsongeschiktheid tot rechtsbijstand

writing-828911_640

Als ondernemer wil je doen waar jij goed in bent: ondernemen. Je wilt je niet druk hoeven maken om je pensioen of alle nare dingen die zouden kunnen gebeuren. Maar je wilt wél dat alles goed geregeld is als er eens iets gebeurt. Er zijn veel soorten verzekeringen voor ondernemers: inkomensverzekeringen (voor arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid), beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen, pensioenverzekeringen, rechtsbijstandsverzekeringen of schadeverzekeringen voor je inventaris en bedrijfsauto(’s). Niet alle verzekeringen zijn voor jou noodzakelijk. Het is belangrijk om de risico’s in jouw bedrijf goed in kaart te brengen en je op maat te laten adviseren.

 

De adviseurs van Woningkoopkracht weten wat het is om te ondernemen. We maken graag samen met jou een risicoscan voor je bedrijf. Daarna ontvang je van ons een op maat gemaakt advies, dat is afgestemd op je persoonlijke situatie, je bedrijf en je risicobereidheid. Samen met jou vergelijken we de beste verzekeringen en we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Particuliere verzekeringen

m

Ben jij goed verzekerd?

Iedere situatie is anders. Afhankelijk van je situatie geven we je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden! Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Daarom woningkoopkracht

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

Dit zeggen onze klanten