Revolution Slider Error: Slider with alias verzekeringen not found.
Maybe you mean: 'home-slider'

Zakelijke verzekeringen

Van arbeidsongeschiktheid tot rechtsbijstand

Als ondernemer wil je doen waar jij goed in bent: ondernemen. Je wilt je niet druk hoeven maken om je pensioen of alle nare dingen die zouden kunnen gebeuren. Maar je wilt wél dat alles goed geregeld is als er eens iets gebeurt. Er zijn veel soorten verzekeringen voor ondernemers: inkomensverzekeringen (voor arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid), beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen, pensioenverzekeringen, rechtsbijstandsverzekeringen of schadeverzekeringen voor je inventaris en bedrijfsauto(’s). Niet alle verzekeringen zijn voor jou noodzakelijk. Het is belangrijk om de risico’s in jouw bedrijf goed in kaart te brengen en je op maat te laten adviseren.

[icon_box icon=”icon-desktop-line” icon_position=”left” border=”1″ title=”Inboedelverzekering” link=”/verzekeringen/inboedelverzekering/”]Verzeker al je apparatuur, meubels, kostbaarheden en andere spullen in huis.[/icon_box][icon_box icon=”icon-home” icon_position=”left” border=”1″ title=”Opstalverzekering” link=”/verzekeringen/opstalverzekering/”]Verzeker je woning tegen schade door brand, water of storm.[/icon_box]
[icon_box icon=”icon-truck-line” icon_position=”left” border=”0″ title=”Autoverzekering” link=”/verzekeringen/autoverzekering/”]Zorg dat u goed verzekerd de weg op gaat![/icon_box][icon_box icon=”icon-book” icon_position=”left” border=”0″ title=”Aansprakelijkheidsverzekering” link=”/verzekeringen/aansprakelijkheidsverzekering/”]Verzeker je tegen schade die je zelf, een gezinslid of een huisdier bij een ander veroorzaakt.[/icon_box]

Woningkoopkracht

Biedt ondernemers maatwerk

De adviseurs van Woningkoopkracht weten wat het is om te ondernemen. We maken graag samen met jou een risicoscan voor je bedrijf. Daarna ontvang je van ons een op maat gemaakt advies, dat is afgestemd op je persoonlijke situatie, je bedrijf en je risicobereidheid. Samen met jou vergelijken we de beste verzekeringen en we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

[hover_color background=”#009109″ background_hover=”#007c00″ link=”/contact/”]

Ben je goed verzekerd?

Iedere situatie is anders. Afhankelijk van je situatie geven we je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden!

[/hover_color]

Onafhankelijk

financieel advies

Woningkoopkracht is je one stop shop voor al je verzekeringen. Woningkoopkracht werkt volledig onafhankelijk. Dat betekent dat wij niet zijn gebonden aan één bank of verzekeringsmaatschappij. Daarmee ben jij niet alleen verzekerd van deskundig en objectief advies op maat, maar ook van lage tarieven tegen gunstige voorwaarden.

Daarom

Woningkoopkracht

  • Professioneel advies door jarenlange ervaring
  • Een echt persoonlijke aanpak
  • Volledig onafhankelijk
  • Vergelijking van meer dan 25 hypotheekaanbieders
  • Duidelijke en begrijpelijke uitleg
  • Een compleet beeld van wat uw hypotheek echt kost
  • Niet voor niets beoordeeld door klanten met een 9,2

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken om je financiële mogelijkheden te bespreken?