Opstallverzekering

Opstalverzekering

Verzeker je kostbaarste bezit

siniz-kim-626146-unsplash

Een opstalverzekering dekt schade aan je woonhuis, die wordt veroorzaakt door iets waar je zelf niets aan kunt doen, zoals storm, brand of een blikseminslag. Een opstalverzekering wordt soms ook wel woonhuisverzekering genoemd. Onder je opstalverzekering valt je opstal: de woning zelf, en alles wat niet zonder schade kan worden verwijderd. Denk hierbij aan inbouwkasten, schuttingen en schuren. Maar ook aan je inbouwkeuken en de badkamer. Alle spullen die je kunt verhuizen zonder iets stuk te maken vallen onder de inboedelverzekering. Op het moment dat je een hypotheek afsluit eist de hypotheekverstrekker vrijwel altijd dat je ook een opstalverzekering neemt. Je huis is namelijk het onderpand voor de hypotheek.

Bij het afsluiten van een opstalverzekering kan je kiezen tussen een groot aantal verzekeraars en verzekeringsproducten. De premieverschillen zijn vaak groot. Het is belangrijk om niet alleen op de prijs te letten. Let op dat je je huis niet over-, maar zeker ook niet onderverzekert. Laat je dus goed voorlichten. Woningkoopkracht helpt je als onafhankelijk adviseur graag verder.

Particuliere verzekeringen

m

Ben jij goed verzekerd?

<p style=”text-align: left;”><strong><span style=”color: #ffffff;”>Iedere situatie is anders. Afhankelijk van je situatie geven we je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden! Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!</span></strong></p>

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Verzekeringen voor het MKB en ZZP'ers...

Ben je ZZP’er of een ondernemer met personeel in dienst? Ook voor je zakelijke verzekeringen kan je bij Woningkoopkracht terecht. Woningkoopkracht is je one stop shop, ook voor schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid én voor onafhankelijk en deskundig advies over je pensioen.

Naar zakelijke verzekeringen

Daarom woningkoopkracht

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

Dit zeggen onze klanten