Inboedelverzekering

Inboedelverzekering

Verzeker je bezittingen goed

siniz-kim-626146-unsplash

Met een inboedelverzekering verzeker je je spullen in huis tegen schade door inbraak, diefstal, brand, storm en water. Onder de inboedelverzekering vallen alle spullen in je woning die je kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Denk hierbij aan meubels, apparatuur, kleding en kunst. Alles wat vast zit aan je woning, zoals je badkamer of keuken, valt onder de opstalverzekering. Ook de spullen die niet in je woning zelf aanwezig zijn, maar in je schuur of in de tuin, vallen vaak onder je inboedelverzekering. Het is niet verplicht om een inboedelverzekering te hebben. Toch is dit wel verstandig. Als er brand uitbreekt of als er wordt ingebroken is de schade vaak groot. Je moet dan veel regelen en je wilt je niet druk maken of je wel genoeg hebt gespaard om je geliefde spulletjes te vervangen.

 

Een inboedelverzekering hoeft niet duur te zijn. Kijk goed wat je wilt verzekeren en tot welk bedrag. Bepaal of je all risk verzekerd wilt zijn of niet. Als je all risk bent verzekerd is de schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt ook meeverzekerd. Woningkoopkracht helpt je graag verzekeraars vergelijken en vindt de beste en goedkoopste inboedelverzekering voor jou.

Particuliere verzekeringen

m

Ben jij goed verzekerd?

Iedere situatie is anders. Afhankelijk van je situatie geven we je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden! Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Verzekeringen voor het MKB en ZZP'ers...

Ben je ZZP’er of een ondernemer met personeel in dienst? Ook voor je zakelijke verzekeringen kan je bij Woningkoopkracht terecht. Woningkoopkracht is je one stop shop, ook voor schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid én voor onafhankelijk en deskundig advies over je pensioen.

Naar zakelijke verzekeringen

Daarom woningkoopkracht

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

Dit zeggen onze klanten