Autoverzekering

Autoverzekering

Rij goed verzekerd rond

autoverzekering

Als je een auto koopt, ben je verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Dit kan je snel regelen, zelfs helemaal online, maar let er wel op dat je de juiste keuze maakt. De vraag welke autoverzekering het beste bij jou past hangt onder andere af van de antwoorden op de volgende vragen:

  • Wat is het merk en type van je auto?
  • Hoe oud is je auto?
  • Hoe oud ben je zelf?
  • Heb je schadevrije jaren opgebouwd en zo ja, hoeveel?

De beste autoverzekering is niet altijd de goedkoopste. De voorwaarden zijn ook belangrijk. Vergelijk dus niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteit.

 

Een autoverzekering hoeft niet duur te zijn. Kijk goed wat je wilt verzekeren en tot welk bedrag. Bepaal of je all risk verzekerd wilt zijn, en of je aanvullende verzekeringen wilt afsluiten, zoals een ongevallen inzittendenverzekering. Woningkoopkracht helpt je graag verzekeraars vergelijken en vindt de beste en goedkoopste autoverzekering voor jou.

Particuliere verzekeringen

m

Ben jij goed verzekerd?

Iedere situatie is anders. Afhankelijk van je situatie geven we je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden! Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Verzekeringen voor het MKB en ZZP'ers...

Ben je ZZP’er of een ondernemer met personeel in dienst? Ook voor je zakelijke verzekeringen kan je bij Woningkoopkracht terecht. Woningkoopkracht is je one stop shop, ook voor schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid én voor onafhankelijk en deskundig advies over je pensioen.

Naar zakelijke verzekeringen

Daarom woningkoopkracht

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

Dit zeggen onze klanten