Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje

writing-828911_640

Je zoontje stoot bij de buren per ongeluk een glas rode wijn om: over het witte tapijt. Of je parkeert je fiets niet goed, waardoor hij omvalt: tegen de geparkeerde auto van de buren. Je dochter laat de iPad van de ouders van haar beste vriendinnetje vallen: barsten in het scherm. Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar de kosten na een klein ongelukje kunnen soms hoog oplopen. De spanningen ook. Het is dan goed als je wél bent verzekerd en je met een welgemeend ‘sorry, ik zorg dat mijn verzekering het regelt’ weer verder kunt.

 

Een aansprakelijkheidsverzekering is niet duur. Vaak is je hele gezin, inclusief je huisdieren, verzekerd. Overal ter wereld, vaak ook zonder eigen risico. Je kunt soms korting krijgen op je aansprakelijkheidsverzekering als je al een andere verzekering bij een maatschappij hebt afgesloten. Woningkoopkracht adviseert je graag waar jij de beste en goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering kunt afsluiten.

Particuliere verzekeringen

m

Ben jij goed verzekerd?

Iedere situatie is anders. Afhankelijk van je situatie geven we je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden! Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Verzekeringen voor het MKB en ZZP'ers...

Ben je ZZP’er of een ondernemer met personeel in dienst? Ook voor je zakelijke verzekeringen kan je bij Woningkoopkracht terecht. Woningkoopkracht is je one stop shop, ook voor schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid én voor onafhankelijk en deskundig advies over je pensioen.

Naar zakelijke verzekeringen

Daarom woningkoopkracht

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

Dit zeggen onze klanten