Verzekeringen

Verzekeringen

Voor particulieren en zakelijke klanten

siniz-kim-626146-unsplash

In Nederland verzekeren we ons graag. En dat is belangrijk: je huis, inboedel en auto moeten goed verzekerd zijn. Tegen inbraak bijvoorbeeld, of schade. Daarnaast is het belangrijk dat je, zowel zakelijk als privé, verzekerd bent voor aansprakelijkheid. Voor schade die je zelf veroorzaakt én voor schade die anderen veroorzaken en waarbij jij toch aansprakelijk bent. Als ondernemer moet je inkomen goed verzekerd zijn, en is het belangrijk dat je verzekerd bent van een goed pensioen.

 

Bij het kiezen van een verzekering is het niet alleen belangrijk dat de prijs laag is, maar ook dat de voorwaarden gunstig zijn en jouw risico’s goed afgedekt zijn. Want je hebt niets aan een verzekering waar je geen beroep op kunt doen als dat nodig is. Omdat Woningkoopkracht volledig onafhankelijk werkt zijn wij niet gebonden aan één bank of verzekeringsmaatschappij. Daarmee ben jij verzekerd van objectief advies. En van lage tarieven, tegen gunstige voorwaarden.

Particuliere verzekeringen

Verzekeringen voor het MKB en ZZP'ers...

Ben je ZZP’er of een ondernemer met personeel in dienst? Ook voor je zakelijke verzekeringen kan je bij Woningkoopkracht terecht. Woningkoopkracht is je one stop shop, ook voor schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid én voor onafhankelijk en deskundig advies over je pensioen.

Naar zakelijke verzekeringen
m

Ben jij goed verzekerd?

Iedere situatie is anders. Afhankelijk van je situatie geven we je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden! Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Daarom woningkoopkracht

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

Dit zeggen onze klanten