Wil je met ons samenwerken?

Franchise

Woningkoopkracht werkt samen met een netwerk van zelfstandig financieel adviseurs, makelaars, taxateurs en notarissen. Zo creeeren we een win-win situatie voor iedereen, uiteindelijk om de klant te kunnen voorzien van het meest complete dienstenpakket.

Wil je meer weten over samenwerken met ons? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor zelfstandig financieel adviseurs

Ben je een zelfstandig financieel adviseur dan levert een samenwerking met woningkoopkracht je méér op dan alleen een gestroomlijnde backoffice. Wij hebben aansluitingen bij vrijwel alle hypotheekverstrekkers, kredietverstrekkers, pensioenfondsen en verzekeraars. Dit betekend dat je je huidige klanten een nog completer dienstenaanbod kunt bieden onder onze volledige AFM vergunning.

Ook ontzorgen we je daar waar we kunnen. Zo kan jij je focussen op je eigen krachten

Meer informatie?

Bel ons!

088-0042000

Bedrijfsgegevens

Kifid: 300.017278

KVK: 73519839

AFM: 12046222

Maak een afspraak

Wil je meer weten over de franchise mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Woningkoopkracht heeft vestigingen en adviseurs in Utrecht, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Heb je vragen? stel ze

Heb je een vraag? Gebruik dan dit formulier, we doen onze uiterste best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Een van onze adviseurs neemt binnen 2 werkdagen contact met je op.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder