Iedere hypotheekaanvraag is uniek

Iedere situatie is anders

Woningkoopkracht begrijpt dat je niet iedere dag een hypotheek afsluit. Dat dat spannend is, en onbekend. Dat je niet precies weet hoeveel je eigenlijk kunt lenen en wat er allemaal nog meer bij komt kijken.

Iedere situatie is anders, iedere hypotheekaanvraag is uniek. Maar of je nu starter bent, gaat verbouwen, verhuizen of je hypotheek wilt oversluiten: je bent op zoek naar een adviseur die je begrijpt, met je meedenkt en duidelijk en helder uitlegt wat de mogelijkheden zijn.

Woningkoopkracht ís die adviseur en helpt je graag verder.

Woningkoopkracht

De onafhankelijke hypotheekadviseur

Woningkoopkracht is een onafhankelijke hypotheekadviseur en is opgericht in 2012. Wij bieden één adres voor alle financiële zaken die bij het kopen van een huis komen kijken: van advies over huren of kopen tot het afsluiten van verzekeringen en (aanvullende) kredieten. Daarmee kunnen wij jou volledig ontzorgen.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak: wij leveren echt maatwerk en leggen alles helder en duidelijk uit. Ook voor de tweede of derde keer, als dat nodig is. Door onze duidelijke communicatie en pro-actieve houding zorgen we er samen met jou voor dat woonwensen werkelijkheid worden!

Onze klanten weten dat te waarderen. Op advieskeuze.nl, het onafhankelijke beoordelingsplatform van de Consumentenbond, geven klanten ons maar liefst een 9,4!

Van kennismakingsgesprek tot sleuteloverdracht

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in en betrokken bij je plannen. In een eerste kennismakingsgesprek inventariseren we je persoonlijke financiële situatie en je (woon)wensen. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou thuis, ook buiten kantooruren. Vervolgens ontvang je van ons een berekening van de lening die je kunt krijgen. Als jij je droomhuis hebt gevonden starten wij met het opvragen van offertes. Ook helpen we je met het papierwerk, zoals de aanvraag van een bouwkundig rapport en een taxatie. Wij leggen de goedkoopste offertes met de beste voorwaarden aan je voor. Samen wegen we vervolgens alle voor- en nadelen af en helpen wij je bij het maken van de juiste keuze. Tot slot kijken we samen naar wat je allemaal nog meer nodig hebt. Verzekeringen bijvoorbeeld, of een aanvullend krediet voor de verbouwing van je nieuwe keuken of badkamer, of voor de aanbouw.

Daarom..

woningkoopkracht!

  • klanten waarderen ons met een 9,4
  • professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs
  • 100% onafhankelijk advies
  • echt inzicht in je kosten
  • duidelijke en begrijpelijke uitleg
  • persoonlijke aanpak
  • maatwerk

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken om je financiële mogelijkheden te bespreken?