‘Wie dan leeft, wie dan zorgt’?

Er is veel onduidelijkheid over de verdeling van de nalatenschap wanneer één van de twee partners komt te overlijden. De meeste vijftigplussers denken dat alles via de wet uitstekend geregeld is via de wet, maar helaas is niets minder waar oa door de diverse wetswijzigingen. Het op stellen van een testament kan veel familieleed en geld besparen.

Bij een testament, erfenissen en nalatenschappen wordt vaak onterecht gedacht dat het iets is voor vermogende mensen. Veel vijftigplussers heeft dan misschien niet veel kapitaal op de bankrekening staan, maar een groot deel heeft wel een vaak eigen huis dat (bijna) hypotheekvrij is. Over dat vermogen is (eventueel) ook erfbelasting verschuldigd.

Wooningkoopkracht heeft daarom in samenwerking met een groot aantal gerenommeerde notariskantoren een laagdrempelige service ontwikkeld, waarbij op heel persoonlijke wijze een testament kan worden opgesteld. Bovendien blijven de totale kosten inzichtelijk en relatief laag. “Onze adviseur komt bij de mensen thuis om de wensen en verzoeken op te tekenen en vertaalt dit naar een concept-testament in begrijpelijke taal

Op Maandag 18 Maart 2019 geeft Alex Ijsseldijk *( Estate planner ) samen met Wim Muijs *( Woningkoopkracht ) een lezing over de noodzaak van een actueel testament en levenstestament.

U kunt de lezing kostenloos bijwonen, door hieronder in te schrijven;

Locatie: Grandcafé De Kooi, Zevenhuizerstraat 1, 3751 LC Bunschoten

Datum: maandag 18 maart om 19:30 uur
Inschrijven kan via: 
www.inschrijvenlezing.nl 
085 – 8000 140