hypotheek op afstand video

Nieuw! Een videoafspraak met je financieel adviseur

Het nieuws van over het coronavirus zal je niet zijn ontgaan. Veel bedrijven gaan opzoek naar creatieve oplossingen en  passen hun dienstverlening aan. Woningkoopkracht ook, wij vinden het belangrijk dat je ook de komende periode bij onze adviseurs terecht kunt.
Om je toch van dienst te kunnen blijven bieden we daarom per vandaag aan om per video af te kunnen spreken met één van onze adviseurs. Het blijft ook gewoon mogelijk om bij één van onze vestigingen langs te komen of om bij je thuis af te spreken. Uiteraard, volgens alle voorschriften van het RIVM. Of het nu gaat om een vraag over je hypotheek, duokoop of je verzekeringen, onze adviseurs blijven met je meedenken om je ook nu van dienst te kunnen zijn. 


Zo maak je een afspraak
Via  woningkoopkracht.nl/afspraak kan je een afspraak maken voor een videogesprek. Vul de gevraagde gegevens in en bij ‘locatie’ selecteer je de optie ‘videogesprek’. Je kan hier ook de gewenste datum en tijd en invullen en je adviseur selecteren. Als je de afspraak ingepland hebt ontvang je van de adviseur per email een link naar de videoafspraak. Op de afgesproken tijd zal de adviseur je even bellen, je kan dan de link uit de email gebruiken om de videoafspraak te starten.

Gebruik je een smartphone of tablet?
Download dan eerst de app van ‘Zoom.us‘ . Ook heb je een werkende microfoon nodig en als je een tablet of smartphone gebruikt is het handig om een lader binnen handbereik te hebben.
Tijdens het videogesprek heeft de adviseur de mogelijkheid om je berekening en het advies etc te presenteren. Het is daarom aan te raden dat je een apparaat gebruikt waarop alles duidelijk leesbaar is, bij voorkeur een tablet of laptop.


Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om telefonisch een afspraak te maken voor een videogesprek met een adviseur. Hiervoor kan je bellen met 088-0042000. Wat je vraag ook is, het team van Woningkoopkracht is je graag van dienst.