Mijn hypotheekdossier

Mijn hypotheekdossier

Nieuw bij woningkoopkracht: Hypotheekdossier online!

Bij Woningkoopkracht denken we graag met onze klanten mee om een hypotheekaanvraag zo eenvoudig mogelijk te maken. Bij het aanvragen van een hypotheek moeten verschillende stappen doorlopen worden, waaronder het verzamelen van documenten zoals werkgeversverklaringen, inkomstenverklaringen etc. Om dit proces nu makkelijker te maken hebben we voor onze klanten een omgeving gemaakt waarmee je gemakkelijk inzicht hebt in de status van je hypotheekaanvraag en je gemakkelijk documenten kan aanleveren.

Vragen?
Heb je vragen over ‘mijn hypotheekdossier online’? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, per mail of bel ons op 088-0042000.

We helpen je graag verder!

Hoe werkt 't?

Stap 1

Om een hypotheekdossier aan te maken is het belangrijk om al wat basisgegevens te verzamelen door een berekening uit te voeren. Wil je deze stap eerst overslaan? Kies er dan voor om om eerst het gesprek met een adviseur voor te bereiden.

Stap 2

Verifieer je account door de de email van 'mijn hypotheekdossier' te openen en de instructies in de mail te volgen. Heb je geen email ontvangen? Controleer dan voor de zekerheid je spamfolder.

Stap 3

Als je account geverifieerd is kan je inloggen en gebruik maken van jouw hypotheekdossier. Als je voor de eerste keer inlogt raden we je aan om je account eerst zo compleet mogelijk te maken.

m

Wil je een vrijblijvende afspraak maken?

Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Daarom woningkoopkracht

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak