Een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening

Duidelijk en overzichtelijk

vergelijk verschillende aanbieders voor je woonverzekering, autoverzekering, overlijdensrisicoverzekering

Bij een persoonlijke lening krijg je het bedrag dat je wilt lenen in één keer op je rekening gestort. Je kunt de looptijd van de lening zelf kiezen en je betaalt iedere maand hetzelfde bedrag terug. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Dit is anders bij een doorlopend krediet, waarbij de looptijd en rente flexibel zijn.

 

Het bedrag dat je elke maand betaalt bestaat uit een deel rente en een deel aflossing. Je betaalt alleen rente over het deel van de lening dat je nog niet hebt afgelost. Daardoor wordt tijdens de looptijd van de lening het deel dat je maandelijks aflost steeds groter en het deel rente steeds kleiner. Bij een persoonlijke lening mag je afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. Als je tussentijds wilt aflossen, moet je soms een boeterente betalen.

Bereken je krediet

pexels-photo-273822

Wil je weten wat je per maand ongeveer aan lasten kwijt bent voor een persoonlijke lening? Bereken je maandlasten! Deze berekening is gebaseerd op een standaard rentepercentage van 4,61% en is indicatief. Wil je een exacte berekening ontvangen? Vraag dan een offerte aan.

Een persoonlijke lening is geschikt voor jou als je geld nodig hebt voor een specifieke uitgave, waarvan je vooraf weet hoeveel het gaat kosten. Bijvoorbeeld voor een auto, of nieuwe meubels. Een persoonlijke lening past niet bij jou als je van tevoren nog niet weet hoeveel je gaat uitgeven, of als je nog niet weet wanneer en hoeveel je kunt aflossen.

1000
50000
12 maanden
maanden
60 maanden
Borrowing:
Interest to pay:
Total you will pay:
m

Opzoek naar een lening?

Iedere situatie is anders. Afhankelijk van je situatie geven we je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden! Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Daarom woningkoopkracht

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

Dit zeggen onze klanten