Een persoonlijke lening

Duidelijk en overzichtelijk

Bij een persoonlijke lening krijg je het bedrag dat je wilt lenen in één keer op je rekening gestort. Je kunt de looptijd van de lening zelf kiezen en je betaalt iedere maand hetzelfde bedrag terug. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Dit is anders bij een doorlopend krediet, waarbij de looptijd en rente flexibel zijn.

Het bedrag dat je elke maand betaalt bestaat uit een deel rente en een deel aflossing. Je betaalt alleen rente over het deel van de lening dat je nog niet hebt afgelost. Daardoor wordt tijdens de looptijd van de lening het deel dat je maandelijks aflost steeds groter en het deel rente steeds kleiner. Bij een persoonlijke lening mag je afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. Als je tussentijds wilt aflossen, moet je soms een boeterente betalen.

Een persoonlijke lening is geschikt voor jou als je geld nodig hebt voor een specifieke uitgave, waarvan je vooraf weet hoeveel het gaat kosten. Bijvoorbeeld voor een auto, of nieuwe meubels. Een persoonlijke lening past niet bij jou als je van tevoren nog niet weet hoeveel je gaat uitgeven, of als je nog niet weet wanneer en hoeveel je kunt aflossen. Dan is een doorlopend krediet misschien een betere keuze.

Onafhankelijk

Financieel advies

Woningkoopkracht werkt volledig onafhankelijk. Dat betekent dat wij niet zijn gebonden aan één geldverstrekker. Onze adviseurs hebben veel ervaring en weten als geen ander welk krediet je het beste kunt afsluiten. Daarbij kijken we niet alleen naar de rente, maar ook naar jouw persoonlijke situatie.

Daarom..

woningkoopkracht!

  • klanten waarderen ons met een 9,4
  • professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs
  • 100% onafhankelijk advies
  • echt inzicht in je kosten
  • duidelijke en begrijpelijke uitleg
  • persoonlijke aanpak
  • maatwerk

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken om je financiële mogelijkheden te bespreken?