Bereken het zelf!

Heb je je droomhuis op het oog? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen en wat je maandlasten zullen zijn.

Woningkoopkracht biedt je verschillende gratis online rekentools, die je binnen een
paar minuten een antwoord geven op deze vragen. Deze berekeningen geven een
indicatie. Wil je een exacte berekening of meer informatie? Dat kan natuurlijk ook!

Algemene-gif-001

Wel de woning, niet de grond

Misschien is het huis dat je op het oog hebt wel nét iets te duur. Of is de aankoopprijs van je droomhuis nét iets te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dan kan duokoop voor jou een goede optie zijn.Met duokoop koop jij het huis en de Nationale Grondbank (DNGB) de grond.

onafhankelijk hypotheek advies, bereken je maandlasten of je maximale hyotheek

Gratis starters e-book

Woningkoopkracht heeft speciaal voor starters een gratis e-book samengesteld. Het staat bovendien boordevol handige tips en trucs waar je als starter écht wat aan hebt!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Onbezorgd woongenot

Als je een hypotheek afsluit eist de hypotheekverstrekker vaak dat je bepaalde verzekeringen afsluit. Vaak wordt een woonhuis- of opstalverzekering verplicht gesteld. Daarnaast kan het bij de aankoop van een nieuw huis geen kwaad om je lopende verzekeringen eens onder de loep te nemen.

m

Gebruik je overwaarde

Wil je lening afsluiten? Woningkoopkracht helpt zowel particulieren als zakelijke klanten bij het vinden van een passend krediet! Wij vergelijken rentetarieven van meer dan 25 verschillende aanbieders. Een persoonlijke lening is duidelijk en overzichtelijk: je weet wat je elke maand kwijt bent. Woningkoopkracht adviseert je graag over je mogelijkheden.

persoonlijke lening afsluiten

Onafhankelijk hypotheekadvies in Utrecht voor de beste hypotheek

Hypotheekadvies

Altijd onafhankelijk en compleet

Vertrouw op ons onafhankelijk hypotheekadvies in Utrecht bij het kiezen van de hypotheek voor je nieuwe woning. Je zit hier, mits je de woning niet verkoopt, tientallen jaren aan vast. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Helemaal in een stad als Utrecht waar de woningmarkt zeer concurrerend is en de prijzen hoog zijn. Je ideale woning vinden is de eerste belangrijke stap. Zorgen dat dit in financieel opzicht ook echt je ideale woning is en blijft, is de tweede. Met ons advies weet je zeker dat je de best mogelijke hypotheek krijgt. Eentje die past bij je wensen, situatie en mogelijkheden. Als ervaren adviseurs weten wij hoe spannend het kopen van een nieuwe woning kan zijn. Wij zijn je partner die je optimaal begeleidt in het aankooptraject.

 

Het verschil dat onafhankelijk hypotheekadvies in Utrecht maakt

 

Je bent gebrand op het kopen van die nieuwe woning. Dat is iets dat wij maar al te goed begrijpen. Wij zien het als onze rol om ons in dit proces behulpzaam maar positief kritisch op te stellen. Wij zijn de ervaren, betrouwbare partij die over je schouder meekijkt en jou altijd aan zal sporen om de verstandigste beslissing te nemen. Het is en blijft uiteraard te allen tijde jouw beslissing. Wij willen er echter voor zorgen dat je een goed geïnformeerde en weloverwogen beslissing maakt en dat je de knoop doorhakt op een moment waarop je weet wat je al je opties en alternatieven zijn. Wanneer wij als onafhankelijke hypotheekadviseur in Utrecht je van advies voorzien, kun je erop vertrouwen dat dit ook echt 100% onafhankelijk is. Wij hebben namelijk geen enkel belang bij het adviseren van welke hypotheek dan ook. Ons enige belang is jouw belang. Wij willen voor jou de best mogelijke hypotheek en gaan om dit te bewerkstelligen grondig en transparant te werk.

 

Bespreek de mogelijkheden met ons

 

Heb je behoefte aan onafhankelijk hypotheekadvies in Utrecht? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij gaan graag dieper in op je situatie om zo de mogelijkheden te bespreken.

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

m

Wil je een vrijblijvende afspraak maken?

Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte...

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Hypotheken, Duokoop of verzekeringen? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Uiteraard kan je je op ieder moment ook weer uitschrijven.