Bereken het zelf!

Heb je je droomhuis op het oog? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen en wat je maandlasten zullen zijn.

Woningkoopkracht biedt je verschillende gratis online rekentools, die je binnen een
paar minuten een antwoord geven op deze vragen. Deze berekeningen geven een
indicatie. Wil je een exacte berekening of meer informatie? Dat kan natuurlijk ook!

Algemene-gif-001

Wel de woning, niet de grond

Misschien is het huis dat je op het oog hebt wel nét iets te duur. Of is de aankoopprijs van je droomhuis nét iets te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dan kan duokoop voor jou een goede optie zijn.Met duokoop koop jij het huis en de Nationale Grondbank (DNGB) de grond.

onafhankelijk hypotheek advies, bereken je maandlasten of je maximale hyotheek

Gratis starters e-book

Woningkoopkracht heeft speciaal voor starters een gratis e-book samengesteld. Het staat bovendien boordevol handige tips en trucs waar je als starter écht wat aan hebt!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Onbezorgd woongenot

Als je een hypotheek afsluit eist de hypotheekverstrekker vaak dat je bepaalde verzekeringen afsluit. Vaak wordt een woonhuis- of opstalverzekering verplicht gesteld. Daarnaast kan het bij de aankoop van een nieuw huis geen kwaad om je lopende verzekeringen eens onder de loep te nemen.

m

Gebruik je overwaarde

Wil je lening afsluiten? Woningkoopkracht helpt zowel particulieren als zakelijke klanten bij het vinden van een passend krediet! Wij vergelijken rentetarieven van meer dan 25 verschillende aanbieders. Een persoonlijke lening is duidelijk en overzichtelijk: je weet wat je elke maand kwijt bent. Woningkoopkracht adviseert je graag over je mogelijkheden.

persoonlijke lening afsluiten

Onafhankelijk hypotheekadvies in Amersfoort voor de beste oplossing

Hypotheekadvies

Altijd onafhankelijk en compleet

Neem voor onafhankelijk hypotheekadvies in Amersfoort contact op met Woningkoopkracht.nl. Onze hypotheekadviseurs zijn onafhankelijk, onpartijdig, ervaren en kundig. Bovendien vergelijken wij aanbiedingen van meer dan 25 hypotheekverstrekkers zodat je altijd zeker weet dat je het beste aanbod krijgt. Wij weten hoe spannend het is om een (eerste) woning te kopen. Daarom nemen wij graag de tijd voor je en houden wij alles zo laagdrempelig mogelijk. Zo kun je op onze website een hoop informatie vinden of downloaden om je rustig in te lezen. Het kopen van een huis is zeker niet iets alledaags. Daarom vinden wij niet alleen kwalitatief onafhankelijk hypotheekadvies voor Amersfoort en omgeving belangrijk, maar vinden wij het net zo belangrijk dat je bij ons een goed gevoel krijgt. Persoonlijke aandacht, begrijpelijke uitleg en een adviseur die met je meedenkt: dat is wat wij voor je kunnen betekenen.

 

Wat doet een onafhankelijke hypotheekadviseur in Amersfoort?

 

Ons onafhankelijk hypotheekadvies in Amersfoort is in de eerste plaats onafhankelijk. Hoe belangrijk is dat? Ontzettend belangrijk. Denk maar eens terug aan het verleden om te zien wat er kan gebeuren wanneer adviseurs niet onafhankelijk zijn. Het is onze plicht om voor jou de best mogelijke hypotheek en hypotheekverstrekker te vinden. Welke dat is, is per persoon en aanvraag verschillend. Daarom zijn wij objectief. Wij werken samen met veel verschillende verstrekkers maar hebben nooit een belang om te kiezen voor een bepaalde partij. Onafhankelijke adviseurs hebben dat wel. Hetzij omdat zij aan een bepaalde partij gelieerd zijn, hetzij omdat er partijen zijn met wie zij het liefst samenwerken. Bij ons weet je zeker dat je hier niet mee geconfronteerd wordt. Wij adviseren de beste hypotheek voor jou en gaan daarbij grondig en transparant te werk.

 

Maak een afspraak voor een kennismaking

 

Wil je weten wat wij als onafhankelijke hypotheekadviseur in Amersfoort voor je kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierin kunnen wij je uitleggen hoe ons onafhankelijk hypotheekadvies voor Amersfoort en omstreken werkt en kunnen wij dieper ingaan op jouw specifieke situatie.

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

m

Wil je een vrijblijvende afspraak maken?

Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte...

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Hypotheken, Duokoop of verzekeringen? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Uiteraard kan je je op ieder moment ook weer uitschrijven.