Bereken het zelf!

Heb je je droomhuis op het oog? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen en wat je maandlasten zullen zijn.

Woningkoopkracht biedt je verschillende gratis online rekentools, die je binnen een
paar minuten een antwoord geven op deze vragen. Deze berekeningen geven een
indicatie. Wil je een exacte berekening of meer informatie? Dat kan natuurlijk ook!

Algemene-gif-001

Wel de woning, niet de grond

Misschien is het huis dat je op het oog hebt wel nét iets te duur. Of is de aankoopprijs van je droomhuis nét iets te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dan kan duokoop voor jou een goede optie zijn.Met duokoop koop jij het huis en de Nationale Grondbank (DNGB) de grond.

onafhankelijk hypotheek advies, bereken je maandlasten of je maximale hyotheek

Gratis starters e-book

Woningkoopkracht heeft speciaal voor starters een gratis e-book samengesteld. Het staat bovendien boordevol handige tips en trucs waar je als starter écht wat aan hebt!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Onbezorgd woongenot

Als je een hypotheek afsluit eist de hypotheekverstrekker vaak dat je bepaalde verzekeringen afsluit. Vaak wordt een woonhuis- of opstalverzekering verplicht gesteld. Daarnaast kan het bij de aankoop van een nieuw huis geen kwaad om je lopende verzekeringen eens onder de loep te nemen.

m

Gebruik je overwaarde

Wil je lening afsluiten? Woningkoopkracht helpt zowel particulieren als zakelijke klanten bij het vinden van een passend krediet! Wij vergelijken rentetarieven van meer dan 25 verschillende aanbieders. Een persoonlijke lening is duidelijk en overzichtelijk: je weet wat je elke maand kwijt bent. Woningkoopkracht adviseert je graag over je mogelijkheden.

persoonlijke lening afsluiten

Het beste persoonlijke hypotheekadvies in Zeist

Hypotheekadvies

Altijd onafhankelijk en compleet

Ben je op zoek naar het beste persoonlijke hypotheekadvies in Zeist? Maak dan werk van een afspraak met ons. Wij begrijpen wat je nodig hebt in je zoektocht naar een woning. Dat is allereerst zekerheid over de mogelijkheden en uiteindelijk betekent dit natuurlijk dat je koopt met de geruststellende wetenschap dat je de best mogelijke hypotheek krijgt. Wij zorgen hiervoor. Dankzij persoonlijk, objectief, onafhankelijk en deskundig advies. Wij hechten bovendien veel waarde aan een fijne samenwerking en transparantie. Voor iedereen vinden wij de ideale hypotheek in Zeist.

 

Meer informatie over ons hypotheekadvies in Zeist

 

Wij zijn een hypotheek adviseur in Zeist die het belangrijk vindt om je te leren kennen. Wij horen graag wat je wensen en verwachtingen zijn, maar brengen ook in kaart welke mogelijkheden er zijn. Wij bespreken in vertrouwen jouw financiële situatie en de bijbehorende verwachtingen die je hebt. Het is niet moeilijk om het maximaal te lenen hypotheekbedrag te berekenen. Waar het vooral om gaat, is of dit voor jou realistisch is. Hoe wil je leven? Nu en over tien of twintig jaar? Zou je later nog willen doorgroeien naar een ander huis? Dit zijn allemaal vragen die van invloed zijn op het vinden van de voor jou meest geschikte hypotheek. Wij kunnen jouw aanvraag uitzetten bij meer dan 25 verschillende hypotheekverstrekkers. Hiermee weet je zeker dat alle mogelijkheden om de beste hypotheek te vinden, worden onderzocht. Ons advies is uiteindelijk volledig afhankelijk van wat voor jouw situatie het meest geschikt is. Wij zijn onafhankelijk en objectief en denken puur in jouw belang.

 

Maak kennis met ons

 

Neem contact met ons op voor het inplannen voor een persoonlijk gesprek voor hypotheekadvies in Zeist of omgeving. Wij nemen graag de tijd om je te leren kennen en op basis van een oriënterend gesprek de mogelijkheden te schetsen, je vragen te beantwoorden en een eerste advies uit te brengen.

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

m

Wil je een vrijblijvende afspraak maken?

Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte...

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Hypotheken, Duokoop of verzekeringen? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Uiteraard kan je je op ieder moment ook weer uitschrijven.