Bereken het zelf!

Heb je je droomhuis op het oog? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen en wat je maandlasten zullen zijn.

Woningkoopkracht biedt je verschillende gratis online rekentools, die je binnen een
paar minuten een antwoord geven op deze vragen. Deze berekeningen geven een
indicatie. Wil je een exacte berekening of meer informatie? Dat kan natuurlijk ook!

Algemene-gif-001

Wel de woning, niet de grond

Misschien is het huis dat je op het oog hebt wel nét iets te duur. Of is de aankoopprijs van je droomhuis nét iets te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dan kan duokoop voor jou een goede optie zijn.Met duokoop koop jij het huis en de Nationale Grondbank (DNGB) de grond.

onafhankelijk hypotheek advies, bereken je maandlasten of je maximale hyotheek

Gratis starters e-book

Woningkoopkracht heeft speciaal voor starters een gratis e-book samengesteld. Het staat bovendien boordevol handige tips en trucs waar je als starter écht wat aan hebt!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Onbezorgd woongenot

Als je een hypotheek afsluit eist de hypotheekverstrekker vaak dat je bepaalde verzekeringen afsluit. Vaak wordt een woonhuis- of opstalverzekering verplicht gesteld. Daarnaast kan het bij de aankoop van een nieuw huis geen kwaad om je lopende verzekeringen eens onder de loep te nemen.

m

Gebruik je overwaarde

Wil je lening afsluiten? Woningkoopkracht helpt zowel particulieren als zakelijke klanten bij het vinden van een passend krediet! Wij vergelijken rentetarieven van meer dan 25 verschillende aanbieders. Een persoonlijke lening is duidelijk en overzichtelijk: je weet wat je elke maand kwijt bent. Woningkoopkracht adviseert je graag over je mogelijkheden.

persoonlijke lening afsluiten

Gedegen hypotheekadvies in Woerden

Hypotheekadvies

Altijd onafhankelijk en compleet

Je bent zeker gebaat bij gedegen hypotheekadvies in Woerden wanneer je van plan bent om een woning te gaan kopen. Het is toch veel fijner om de markt op te gaan met een duidelijk beeld van wat er wel en niet mogelijk is? Dit helpt je zoektocht te versnellen en vergroot de kans dat jij een huis vindt waar je gelukkig zult worden en dat binnen je budget valt. Wij zijn een onafhankelijke hypotheek adviseur voor Woerden en omgeving waar je verzekerd bent van kennis en ervaring, 100% onafhankelijk advies en een persoonlijke, transparante aanpak.

 

Hoe wij hypotheekadvies in Woerden verlenen

 

Wanneer je ons inschakelt voor hypotheekadvies in Woerden, geven wij je de aandacht die je verdient. Wij begrijpen namelijk dat het kopen van een huis een spannend proces is. Niet in de laatste plaats vanwege de hypotheekaanvraag. Iedereen weet wel hoe hypotheken in grote lijnen werken. Maar wanneer je er zelf een nodig hebt, komen er toch allemaal vragen bovendrijven. Kan ik het huis dat ik wil betalen? Hoe gaan mijn maandlasten eruit zien? Wij zorgen voor duidelijkheid. Dat doen wij op een heldere, transparante manier. Wij gebruiken geen ingewikkeld jargon, maar leggen alles duidelijk uit. Nadat wij in kaart hebben gebracht wat je wensen zijn en hoe je situatie is, kunnen wij jouw hypotheekaanvraag bij meer dan 25 verschillende aanbieders uitzetten. Zo weet je zeker dat alle opties kunnen worden afgewogen en vergeleken. Wij adviseren uiteindelijk de offerte die voor jou het beste is en hebben geen belangen bij welke verstrekker dan ook.

 

Een vrijblijvend adviesgesprek

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden voor jouw hypotheek in Woerden te bespreken. Wij inventariseren je wensen en brengen je omstandigheden in kaart zodat wij je direct een indicatief hypotheekadvies in Woerden kunnen geven. Een advies dat wij graag concreet verder voor je uitwerken.

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

m

Wil je een vrijblijvende afspraak maken?

Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte...

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Hypotheken, Duokoop of verzekeringen? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Uiteraard kan je je op ieder moment ook weer uitschrijven.