Bereken het zelf!

Heb je je droomhuis op het oog? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen en wat je maandlasten zullen zijn.

Woningkoopkracht biedt je verschillende gratis online rekentools, die je binnen een
paar minuten een antwoord geven op deze vragen. Deze berekeningen geven een
indicatie. Wil je een exacte berekening of meer informatie? Dat kan natuurlijk ook!

Algemene-gif-001

Wel de woning, niet de grond

Misschien is het huis dat je op het oog hebt wel nét iets te duur. Of is de aankoopprijs van je droomhuis nét iets te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dan kan duokoop voor jou een goede optie zijn.Met duokoop koop jij het huis en de Nationale Grondbank (DNGB) de grond.

onafhankelijk hypotheek advies, bereken je maandlasten of je maximale hyotheek

Gratis starters e-book

Woningkoopkracht heeft speciaal voor starters een gratis e-book samengesteld. Het staat bovendien boordevol handige tips en trucs waar je als starter écht wat aan hebt!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Onbezorgd woongenot

Als je een hypotheek afsluit eist de hypotheekverstrekker vaak dat je bepaalde verzekeringen afsluit. Vaak wordt een woonhuis- of opstalverzekering verplicht gesteld. Daarnaast kan het bij de aankoop van een nieuw huis geen kwaad om je lopende verzekeringen eens onder de loep te nemen.

m

Gebruik je overwaarde

Wil je lening afsluiten? Woningkoopkracht helpt zowel particulieren als zakelijke klanten bij het vinden van een passend krediet! Wij vergelijken rentetarieven van meer dan 25 verschillende aanbieders. Een persoonlijke lening is duidelijk en overzichtelijk: je weet wat je elke maand kwijt bent. Woningkoopkracht adviseert je graag over je mogelijkheden.

persoonlijke lening afsluiten

Onafhankelijk hypotheekadvies in Wijk bij Duurstede

Hypotheekadvies

Altijd onafhankelijk en compleet

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Wijk bij Duurstede? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Als onafhankelijk hypotheek adviseur voor Wijk bij Duurstede en omgeving, helpen wij je graag bij het financieren van je nieuwe woning. Wij bieden iedereen maatwerk. Dat betekent dat wij de tijd nemen om je te leren kennen en graag horen waar je naar op zoek bent. Zo kunnen wij je optimaal adviseren. Iedereen die op zoek is naar een hypotheek in Wijk bij Duurstede kunnen wij van dienst zijn. Ongeacht je budget. Wij zijn volledig onafhankelijk en dit draagt bij aan het verkrijgen van het beste, objectieve advies.

 

Hoe wij je helpen met ons hypotheekadvies in Wijk bij Duurstede

 

Wanneer wij je hypotheekadvies in Wijk bij Duurstede verlenen, zorgen wij ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Wij houden in ons advies rekening met je wensen en verwachtingen, maar zeker ook met je omstandigheden. Voordat wij offertes aanvragen bij hypotheekverstrekkers, zorgen wij altijd dat we een volledig beeld hebben van wat je wilt en wat bij je past. Daarom kijken wij niet alleen naar het maximaal te lenen bedrag, maar horen wij bijvoorbeeld ook graag hoe jij je leven over vijf, tien of twintig jaar ziet. Een maximaal te lenen bedrag is een ding, maar het gaat uiteindelijk om je maandelijkse lasten. Wij zijn geheel onafhankelijk en objectief. Wij werken met meer dan 25 hypotheekverstrekkers en hebben nooit een voorkeur voor een van hen. Ons advies is puur gebaseerd op wat het beste is voor jou.

 

Kom vrijblijvend kennismaken

 

Ben je benieuwd naar wat voor hypotheekadvies in Wijk bij Duurstede wij je kunnen geven? Neem contact met ons op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wij vertellen je graag hoe wij je kunnen ontzorgen en zorgen voor de best mogelijke hypotheek voor Wijk bij Duurstede.

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

m

Wil je een vrijblijvende afspraak maken?

Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte...

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Hypotheken, Duokoop of verzekeringen? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Uiteraard kan je je op ieder moment ook weer uitschrijven.