Bereken het zelf!

Heb je je droomhuis op het oog? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen en wat je maandlasten zullen zijn.

Woningkoopkracht biedt je verschillende gratis online rekentools, die je binnen een
paar minuten een antwoord geven op deze vragen. Deze berekeningen geven een
indicatie. Wil je een exacte berekening of meer informatie? Dat kan natuurlijk ook!

Algemene-gif-001

Wel de woning, niet de grond

Misschien is het huis dat je op het oog hebt wel nét iets te duur. Of is de aankoopprijs van je droomhuis nét iets te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dan kan duokoop voor jou een goede optie zijn.Met duokoop koop jij het huis en de Nationale Grondbank (DNGB) de grond.

onafhankelijk hypotheek advies, bereken je maandlasten of je maximale hyotheek

Gratis starters e-book

Woningkoopkracht heeft speciaal voor starters een gratis e-book samengesteld. Het staat bovendien boordevol handige tips en trucs waar je als starter écht wat aan hebt!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Onbezorgd woongenot

Als je een hypotheek afsluit eist de hypotheekverstrekker vaak dat je bepaalde verzekeringen afsluit. Vaak wordt een woonhuis- of opstalverzekering verplicht gesteld. Daarnaast kan het bij de aankoop van een nieuw huis geen kwaad om je lopende verzekeringen eens onder de loep te nemen.

m

Gebruik je overwaarde

Wil je lening afsluiten? Woningkoopkracht helpt zowel particulieren als zakelijke klanten bij het vinden van een passend krediet! Wij vergelijken rentetarieven van meer dan 25 verschillende aanbieders. Een persoonlijke lening is duidelijk en overzichtelijk: je weet wat je elke maand kwijt bent. Woningkoopkracht adviseert je graag over je mogelijkheden.

persoonlijke lening afsluiten

Wij zijn er voor hypotheekadvies in Nieuwegein

Hypotheekadvies

Altijd onafhankelijk en compleet

Overweeg je om een bod uit te brengen op een woning, neem dan eerst contact met ons op voor gedegen hypotheekadvies in Nieuwegein. Al vele jaren zijn wij een gewaardeerde hypotheek adviseur in Nieuwegein en omgeving vanwege ons objectieve, deskundige advies. Wij weten voor iedereen de juiste hypotheek te vinden. Dat begint bij goed luisteren en inventariseren. Wij nemen graag de tijd om je te leren kennen en je wensen en omstandigheden in kaart te brengen. Jouw ideale hypotheek voor Nieuwegein is een hypotheek die door middel van maatwerk tot stand is gekomen. Wij zorgen hiervoor en kunnen je in dit proces adviseren, ontzorgen maar ook bij alles betrekken indien gewenst.

 

Wat betekent objectief hypotheekadvies in Nieuwegein?

 

Objectief en volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Nieuwegein betekent voor ons vooral transparant te werk gaan. Wij zijn als onafhankelijk adviseur aan geen enkele partij verbonden. Dit betekent dat wij elke offerte bekijken met een onbevooroordeelde blik. Wij adviseren de beste offerte voor jou, op basis van jouw omstandigheden en wensen. Dit kunnen wij garanderen doordat wij bij meer dan 25 hypotheekverstrekkers een offerte aan kunnen vragen. Wij nemen vervolgens graag de tijd om de resultaten met je te bespreken. In begrijpelijke bewoordingen leggen wij uit wat de verschillen betekenen en waarom de offerte van de ene partij voor jou gunstiger is dan de offerte van de andere partij. Zo krijg je niet alleen uiteindelijk de beste hypotheek, maar ook inzicht in waarom dit zo is.

 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Wil je weten wat wij concreet voor je kunnen betekenen met ons hypotheekadvies in Nieuwegein? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij begrijpen dat het aanvragen van een hypotheek een spannend proces is. Wij zijn er om je te ondersteunen en te ontlasten, terwijl we zorgen voor het best mogelijke resultaat. Wij kijken uit naar onze kennismaking.

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

m

Wil je een vrijblijvende afspraak maken?

Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte...

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Hypotheken, Duokoop of verzekeringen? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Uiteraard kan je je op ieder moment ook weer uitschrijven.