Bereken het zelf!

Heb je je droomhuis op het oog? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen en wat je maandlasten zullen zijn.

Woningkoopkracht biedt je verschillende gratis online rekentools, die je binnen een
paar minuten een antwoord geven op deze vragen. Deze berekeningen geven een
indicatie. Wil je een exacte berekening of meer informatie? Dat kan natuurlijk ook!

Algemene-gif-001

Wel de woning, niet de grond

Misschien is het huis dat je op het oog hebt wel nét iets te duur. Of is de aankoopprijs van je droomhuis nét iets te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dan kan duokoop voor jou een goede optie zijn.Met duokoop koop jij het huis en de Nationale Grondbank (DNGB) de grond.

onafhankelijk hypotheek advies, bereken je maandlasten of je maximale hyotheek

Gratis starters e-book

Woningkoopkracht heeft speciaal voor starters een gratis e-book samengesteld. Het staat bovendien boordevol handige tips en trucs waar je als starter écht wat aan hebt!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Onbezorgd woongenot

Als je een hypotheek afsluit eist de hypotheekverstrekker vaak dat je bepaalde verzekeringen afsluit. Vaak wordt een woonhuis- of opstalverzekering verplicht gesteld. Daarnaast kan het bij de aankoop van een nieuw huis geen kwaad om je lopende verzekeringen eens onder de loep te nemen.

m

Gebruik je overwaarde

Wil je lening afsluiten? Woningkoopkracht helpt zowel particulieren als zakelijke klanten bij het vinden van een passend krediet! Wij vergelijken rentetarieven van meer dan 25 verschillende aanbieders. Een persoonlijke lening is duidelijk en overzichtelijk: je weet wat je elke maand kwijt bent. Woningkoopkracht adviseert je graag over je mogelijkheden.

persoonlijke lening afsluiten

Jouw partner voor hypotheekadvies in Bussum

Hypotheekadvies

Altijd onafhankelijk en compleet

Wanneer je woningjacht begint, zorg je natuurlijk eerst voor goed hypotheekadvies in Bussum. Door goed, objectief en onafhankelijk advies in te winnen, weet je hoe je er voor staat. Dit maakt de woningjacht een stuk leuker en gemakkelijker. Je weet precies wat wel en niet mogelijk is. Wij zijn graag jouw betrouwbare hypotheek adviseur in Bussum en omstreken. Bij ons kun je vertrouwen op de kennis en ervaren van een specialist die maar een doel heeft: de best mogelijke hypotheek voor jou vinden. Dit garanderen wij. Wij werken namelijk met meer dan 25 verschillende verstrekkers en wij hebben geen banden met of voorkeur voor welke partij dan ook. Het enige dat bepaalt wat wij adviseren, zijn jouw wensen en mogelijkheden. Wij zorgen voor een hypotheek die in alle opzichten bij je past.

 

Hoe ons hypotheekadvies in Bussum werkt

 

Om jou echt goed advies te geven over je hypotheek in Bussum, is het belangrijk dat wij je situatie door en door kennen. Wij nemen dan ook graag de tijd om jou te leren kennen. Waar ben je naar op zoek en wat heb je in te brengen? Samen kijken wij naar alle factoren die van belang zijn bij het verkrijgen van een hypotheek. Wij kunnen je al in een vroeg stadium van advies voorzien. Het kiezen van de juiste hypotheek begint met een zorgvuldig voortraject. Wat is het type hypotheek dat het beste bij je past? Wat zijn je verwachtingen en plannen voor de toekomst? Hoeveel eigen vermogen kun en wil je investeren? Wanneer wij het plaatje helemaal rond hebben, kunnen wij zorgen voor aanbiedingen van meer dan 25 hypotheekverstrekkers. Zo heb je een ruime keuze en kunnen wij je precies vertellen wat voor jou de beste hypotheek is.

 

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Heb jij behoefte aan deskundig en objectief hypotheekadvies in Bussum? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dit is geheel vrijblijvend. In het gesprek merk je direct of er ook sprake is van een klik. Dat vinden wij namelijk net zo belangrijk als een goed resultaat.

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

m

Wil je een vrijblijvende afspraak maken?

Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte...

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Hypotheken, Duokoop of verzekeringen? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Uiteraard kan je je op ieder moment ook weer uitschrijven.