Hypotheekadvies

Altijd onafhankelijk en compleet

Hypotheekadvies

Altijd onafhankelijk en compleet

Goed dat je bij ons terecht bent gekomen. Woningkoopkracht heeft namelijk voor iedere situatie de beste en meest voordelige hypotheekoplossing. Onze betrokken en ervaren hypotheekadviseurs vergelijken meer dan 25 hypotheekaanbieders en geven je persoonlijk en onafhankelijk advies. Wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze. Zodat jij straks zorgeloos in je droomhuis kunt wonen. Ga je je eerste huis kopen? Download dan nu ons e-book en lees direct waar je op moet letten en wat er allemaal mogelijk is.

In elke situatie

Een passend advies

Woningkoopkracht begrijpt dat je niet iedere dag een hypotheek afsluit. Dat dat spannend is, en onbekend. Dat je niet precies weet hoeveel je eigenlijk kunt lenen en wat er allemaal nog meer bij komt kijken.

Iedere situatie is anders, iedere hypotheekaanvraag is uniek. Maar of je nu starter bent, gaat verbouwen, verhuizen of je hypotheek wilt oversluiten: je bent op zoek naar een adviseur die je begrijpt, met je meedenkt en duidelijk en helder uitlegt wat de mogelijkheden zijn.

Woningkoopkracht ís die adviseur en helpt je graag verder.

Ook voor starters...

Je wilt je eerste huis gaan kopen. Dat is een grote stap. Je zit vast met veel vragen. Waar moet je beginnen? In de randstad raakt de huizenmarkt alweer oververhit: hoe kom je ertussen? Moet je een aankoopmakelaar in de arm nemen? Waar moet je op letten bij het bieden op en onderhandelen over je droomhuis? Wat zijn veel voorkomende valkuilen?

m

Gratis starters e-book

Woningkoopkracht heeft speciaal voor starters een gratis e-book samengesteld. Het staat bovendien boordevol handige tips en trucs waar je als starter écht wat aan hebt!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Snel inzicht...

Als je je droomwoning hebt gevonden dan wil je natuurlijk weten wat je maandlasten zijn en wat je maximaal kunt lenen. Heb je al een hypotheek en wil je weten of het voordelig is om over te sluiten? Wij gelijken hypotheken en rentetarieven van méér dan 25 verschillende aanbieders! Bereken zelf je voordeel met één van onze handige tools.

m

Stap voor stap...

Een huis kopen kan een ingewikkeld proces zijn. Daarom leggen we je in ons stappenplan stap voor stap uit hoe het koopproces van een huis precies werkt.

 

Van aanvraag tot het tekenen van het koopcontract bij de notaris, je vindt het er allemaal terug. Als je vragen hebt kan je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Naar stappenplan
m

Gebruik je overwaarde

Wil je de overwaarde van je woning gaan benutten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Onze adviseurs komen graag bij je langs om de mogelijkheden met je te bespreken. Samen kijken we naar de beste oplossing in jouw situatie en maken we een passend advies!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Overwaarde verzilveren
m

Lagere maandlasten

Bereken je voordeel

De hypotheekrente is al enige tijd historisch laag. Misschien heb je al een hypotheek, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je maandlasten te verlagen? Neem dan contact op met Woningkoopkracht. Afhankelijk van je persoonlijke en financiële situatie kan het voor jou namelijk voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als dat niet voordelig is zijn er ook andere mogelijkheden om je hypotheeklasten te verlagen. De adviseurs van Woningkoopkracht adviseren je hier graag over. Kan je je huidige hypotheek nog niet oversluiten? Er zijn nog meer mogelijkheden om je maandlasten te verlagen!

Kan ik besparen?

Duokoop

Koop wel je droomhuis (nog) niet de grond

Misschien is het huis dat je op het oog hebt wel nét iets te duur. Of is de aankoopprijs van je droomhuis nét iets te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dan kan duokoop voor jou een goede optie zijn. Duokoop is er alleen in combinatie met een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie. Met duokoop koop jij het huis en de Nationale Grondbank (DNGB) de grond. Jij hoeft dus alleen een hypotheek af te sluiten voor het huis (‘de stenen’). Daarmee kan je benodigde hypotheekbedrag tot wel 30% lager uitpakken.

Wat is Duokoop?

De voordelen van Duokoop

Maakt het wonen in je droomwoning makkelijker haalbaar

Lagere maandlasten

Koop wél de woning (nog) niet de grond

Betaal een maandelijkse canon voor de grond

Maandelijkse canon is fiscaal aftrekbaar

Ik wil meer weten over Duokoop
m

Wil je een vrijblijvende afspraak maken?

Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Daarom woningkoopkracht

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak

Dit zeggen onze klanten