Voor elke uitdaging een financiering

Transparant in wat we doen

Totale financiële ontzorging

Wij helpen je graag!

Hypotheek vormen

Het berekenen van een maximale hypotheek, zoals bij bijna alle financiële adviseurs/geldverstrekkers kan, bieden wij niet aan. 

Contact

De verschillende hypotheekvormen

Familiehypotheek: Het verschik ten opzicht van de reguliere hypotheek is dat de geldverstrekker geen onbekende is, maar ‘familie’. Hierdoor ben je niet gebonden aan de regels van de betreffende geldverstrekker. Vaak wordt deze financiering aangegaan om een duurdere woning te kopen. 

Starterslening: Een starterslening kan worden aangegaan indien je voldoet aan de voorwaarden van de gemeente waarde woning welke is gekocht staat. De starterslening zal nooit de financiering vervangen. Het is een aanvulling welke wellicht mogelijk is. 

Annuïteitenhypotheek

Bij de annuïteitenhypotheek blijven de bruto maandlasten gedurende de hele looptijd in principe gelijk. Maar door de jaren heen verandert wel de opbouw van de maandlasten. In het begin betaalt u veel rente en weinig aflossing en aan het eind is dat precies andersom. Doordat u steeds minder rente betaalt, wordt het belastingvoordeel steeds minder. Met als gevolg dat uw netto maandlasten geleidelijk zullen stijgen.

Lineaire hypotheek

Deze hypotheekvorm lijkt op een annuïtaire hypotheek met één belangrijk verschil; de maandlast daalt gedurende de looptijd. Kenmerk van een lineaire hypotheek is dat de aflossing gedurende de looptijd gelijk blijft. Daardoor betaalt u steeds minder rente en wordt het belastingvoordeel steeds minder, met als gevolg dat uw bruto en netto maandlasten geleidelijk zullen dalen.

Radek

28-07-2022 15:40

Een echte professional. Tot het einde is hij er positief over. Zo'n persoon is nodig voor iedereen die de vraag wil stellen over de mogelijkheid om de aankoop van een huis te financieren.

Antoinette

13-06-2022 20:37

Hij was zeer behulpzaam en had goede suggesties. Naar aanleiding van onze gesprekken hebben we direct ons testament en levenstestament in orde gemaakt

Carla

13-06-2022 15:00

Goede adviezen, duidelijk uitleg en vragen worden direct behandeld. Tijd genoeg en altijd of direct bereikbaar of binnen een schappelijke termijn terug gebeld. Top geholpen.

T. Koch

03-02-2022 10:40

Zeer bekwaam advies. Uiterst prettige gesprekken. Alles naar onze zin geregeld. Top 👍

Maak kennis met ons

Eerste gesprek op onze kosten

Inzicht in mogelijkheden

Adviesgesprek