Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Nieuw, een videoafspraak!

Woningkoopkracht biedt je de mogelijkheid om ook op afstand met één van onze adviseurs af te spreken. Of het nou gaat om een korte vraag, oversluiten of het aanvragen van een nieuwe hypotheek, vanaf nu kan dit ook op afstand.

Zo geregeld!

Wil je een vrijblijvende afspraak maken met één van onze adviseurs? Dat kan gemakkelijk online! Onze adviseurs komen graag bij je thuis om kennis te maken en samen te kijken naar je mogelijkheden. Wil je liever bij ons op kantoor langs komen, dat kan ook!

Gratis en vrijblijvend!

Wij komen graag gratis en vrijblijvend langs voor een eerste gesprek! Onze adviseurs komen bij je thuis maar als je het prettiger vind om bij één van onze vestigingen af te spreken dan kan dat uiteraard ook! Vul hiernaast het formulier in om direct een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

Afspraakformulier

Laden...
m

Wil je een vrijblijvende afspraak maken?

Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. Je bent van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. Wil je dat de adviseur bij je thuis langs komt? Geen probleem, ook buiten kantoortijd komen we graag bij je langs!

Maak direct een afspraak
Neem contact met ons op

Daarom woningkoopkracht

Professioneel advies van ervaren en betrokken adviseurs

Klanten waarderen ons met een 9,6

100% onafhankelijk advies

Echt inzicht in je kosten

Duidelijke en begrijpelijke uitleg

Persoonlijke aanpak