Wim Muijs

Senior financieel adviseur

Wim is senior financieel adviseur bij Woningkoopkracht. Hij zit al ruim 15 jaar in het vak en werkt vanuit de vestiging in Bunschoten-Spakenburg. Wim stelt zijn klanten graag centraal. Hij beantwoordt hun vragen n in duidelijke taal, en vult hun woonwensen in met passende producten. Hij is resultaatgericht, maar werkt het liefst samen met zijn collega’s van Woningkoopkracht én zijn klanten aan die resultaten. Wim’s klanten waarderen dat hij altijd bereikbaar voor ze is en ze snel persoonlijk contact met hem kunnen hebben op het moment dat zij vragen hebben.

Maak een afspraak

Wim is gespecialiseerd in:

Hypotheekadvies

Duokoop

Duowonen

Particuliere kredieten

Verzekeringen

Erfrechtplan

In de regio:

Bunschoten-Spakenburg, Baarn, Soest, Amersfoort, Zeewolde, Eemnes, Huizen, Bussum, Hilversum

Maak een afspraak

Wil je meer weten over je financiële mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Woningkoopkracht heeft vestigingen en adviseurs in Utrecht, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Onze adviseurs komen graag bij je langs. Maak direct een afspraak!

Heb je vragen? stel ze

Heb je een vraag? Gebruik dan dit formulier, we doen onze uiterste best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Een van onze adviseurs neemt binnen 2 werkdagen contact met je op.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder