Financieel advies

In de regio: Bunschoten-Spakenburg, Amersfoort, Almere, Soest, Naarden, Hilversum en omstreken

Wim Muijs

Financieel adviseur

Wim muijs hypotheekadviseurs financieel adviseur duokoop

Ik ben Wim Muijs, financieel adviseur en partner bij Woningkoopkracht. Vanuit mijn vestiging in Bunschoten-Spakenburg voorzie ik klanten in de regio van onafhankelijk hypotheekadvies. Ik vind het belangrijk dat een klant na een gesprek met een goed gevoel en advies naar huis gaat. Ik heb mij bij woningkoopkracht aangesloten omdat ik mijn klanten hierdoor kan voorzien van een totaal financiële dienstenpakket. Bij woningkoopkracht vergelijken we namelijk niet alleen onafhankelijk hypotheken en kredieten, maar ook kan je bij ons terecht voor pensioenen, Duokoop & Duowonen en verzekeringen.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Contact

Woningkoopkracht
Haarburg 18
3752LM
Bunschoten-Spakenburg

088-0042000

Openingstijden

Maandag 09:00-17:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-17:00

Wim Muijs geeft je graag advies over...

Hypotheken

Ben je opzoek naar een nieuwe hypotheek of ben je benieuwd of het voordelig is om je hypotheek over te sluiten?

Bij woningkoopkracht vergelijken we meer dan 25 verschillende hypotheekaanbieders waardoor je altijd zeker bent van een onafhankelijk hypotheekadvies!

Duokoop

Met de Duokoop regeling wordt je droomwoning bereikbaar tegen lagere maandlasten!

Met Duokoop koop je wel het huis maar (nog) niet de grond. Die kan je op ieder gewenst moment terug kopen. Wil je meer weten voor Duokoop of je maandlasten berekenen?

Verzekeringen

Je staat wellicht niet iedere dag stil bij je verzekeringspolissen, maar een goede verzekering is wel belangrijk.

Heb je vragen over je verzekeringen of wil je een afspraak maken om je persoonlijke of zakelijk verzekeringen te berekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Maak een afspraak!

[promo_box border=”0″ image=”1110″ btn_text=”Afspraak maken” btn_link=”/afspraak/”]Maak vrijblijvend een afspraak met mij! Ik kom graag bij je thuis langs om samen je mogelijkheden door te nemen. Vind je het prettiger om bij ons op kantoor af te spreken? Dat kan uiteraard ook. Om een afspraak te maken kan je bellen, mailen of direct online inplannen![/promo_box]

Schrijf een review!